top of page
  • HKRV

Obustava svih javnih događaja i okupljanja organiziranih od strane Hrvatskog kraljevskog vijeća! Upu


Obustava svih javnih događaja i okupljanja organiziranih od strane Hrvatskog kraljevskog vijeća (HKRV) uzokovana širenjem koronavirusa! Mjere i upute za članove HKRV-a

Poštovane dame i gospodo, članice i članovi HKRV-a, prijatelji i suradnici,

Prateći naputke i upute Svjetske zdravstvene organizacije i Stožera civilne zaštite, vodstvo HKRV je donijelo odluku o obustavi svih javnih događaja i okupljanja koje organizira. Stoga sljedeći 11. Monarhisti u pubu zakazani za 20. ožujak 2020. biti će odgođeni!


Zbog trenutnog općeg lošeg javnog zdravstvenog stanja uzrokovanog izbijanjem epidemije koronavirusa (COVID-19), u cilju prevencije i zaštite, odlučeno je da se sve javne aktivnosti Hrvatskog kraljevskog vijeća i njezinih klubova neće odvijati u sljedećim tjednima. Prateći naputke Svjetske zdravstvene organizacije i vodećih stručnjaka, odlučeno je da će sve organizirane javne aktivnosti koje su slijedile u sljedećih 30-50 dana biti odgođene. Ova odluka svakako ne umanjuje aktivnosti klubova i udruge HKRV, stoga pozivamo sve za sudjelovanje u našim grupama i aktivnostima na društvenim mrežama, koje možee pratiti na:


*Hrvatsko kraljevsko vijeće Službena mrežna stranica HKRV https://hkrv-vodstvo.wixsite.com/hkrv

*Kraljevina Hrvatska (Hrvatski monarhisti HKRV) Grupa za umrežavanje članova, suradnika i simpatizera HKRV, srodnih organizacija, s temama iz povijesti, kulture, politike i društva https://www.facebook.com/groups/379602066102464/

U navedenim poveznicama možete pratiti upute postupanja za suzbijanje širenja pandemije COVID-19:



Držite se preporučenih uputa, po mogućnosti ostanite u sigurnosti svojih domova, izbjegavajte javne događaje i pomozite bližnjima. Želimo svima zdravlje, sigurnost i bolesnima brz oporavak. Vodstvo Hrvatskog kraljevskog vijeća je u kontaktu i na službi svojim članovima.




Neka vas štiti zagovor blaženog hrvatskog kralja Karla IV.


(Blaženi hrvatski kralj Karlo IV. kao okrunjeni i pomazani hrvatsko-ugarski vladar)

Molitva blaženom Karlu za vrijeme krize COVID-19


Blaženi Karle, prihvatio si teške zadatke i izazove koje ti je Bog dao tijekom svog života i vjerovao si uvijek u našeg Gospodina Isusa Krista kroz vodstvo Duha Svetoga. Pomozite nam sada usred globalnog širenja koronavirusa i zabranite se za nas.


Budite s onima koji su umrli; povesti ih u Božji milosrdni zagrljaj i utješiti sve one koji žale za njihovim prolaskom.


Izliječite one koji su bolesni da im povrati snagu i zdravlje uma, tijela i duha.Vodite narode s pravom prosudbom da sve odluke donose u miru i ljubavi.


Ojačajte liječnike, medicinske sestre i znanstvenike mudrošću, znanjem i suosjećanjem Božanskog Liječnika.Otpustite svoj strah, tjeskobu i ponos što možemo raditi sa svim narodima i narodima za mir i jedinstvo.


Dajte nam vjere i hrabrosti koje možemo iskusiti i dajte Bogu iscjeliteljski dodir.


Neka udijelimo svoj život u Božjim rukama, dok ne dođemo do Njega, kao što ste i vi učinili, kroz Krista, našega Gospodina.


Amen.

U ime Kraljevinskog stola (vodstva i tajništva HKRV) Borna Kuri, mag. info. S-CRC, DPC-CRC

Za više informacija:

25 views0 comments
bottom of page